Vitafarma voor een gezond leven!

Magnesium (Triple Magnesium Complex). 100 capsules à 400 mg, bevat 3 magnesiumverbindingen: Magnesium oxide, citraat en aspartaat. Verpakking à 100 capsules voor € 9,95

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Magnesium (Triple Magnesium Complex). 100 capsules à 400 mg, bevat 3 magnesiumverbindingen: Magnesium oxide, citraat en aspartaat. Verpakking à 100 capsules voor € 9,95

Beschrijving

Triple Magnesium Complex
3 magnesiumverbindingen voor een goede opname.


Algemene informatie
Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gezonde levensstijl is belangrijk - evenals een gevarieerde voeding


Bij doktersbehandeling, zwangerschap of het geven van borstvoeding, altijd eerst uw arts of apotheker raadplegen voordat u voedingssupplementen gebruikt. Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg een arts als er overgevoeligheidsreacties optreden.


Bewaren
Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de sluiting onder het deksel ontbreekt of verbroken is.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
OF

Details

Beschrijving
Een complete formule voor botten, spieren en zenuwen. 

Magnesium is een belangrijk mineraal voor de spieren en de botten. Dit mineraal speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren en draagt op deze manier bij aan een normale spierwerking. 

Daarnaast is magnesium belangrijk voor de botaanmaak. Ook helpt magnesium bij het vrijmaken van energie uit de voeding en ondersteunt op deze manier het energieniveau. Verder ondersteunt magnesium het leervermogen: het is goed voor het geheugen en de concentratie. Tenslotte draagt magnesium bij aan een goede gemoedstoestand en kan het helpen bij geestelijke inspanning.
Daarnaast voorkómt magnesium vermoeidheid en kramp. Magnesium heeft eveneens een invloed op het elektrolytisch evenwicht en botmineraaldichtheid. 

Samenstelling
Per capsule: 400 mg magnesium (magnesiumoxide, magnesiumcitraat, magnesiumaspartaat), rijstmeel, gelatine, magnesiumstearaat.

Dosering
1 capsule per dag,