Vitafarma voor een gezond leven!

Voorjaarsaanbieding: Pycnogenol® 100, 90 capsules: nu 2 + 1 gratis. Dat zijn genoeg capsules voor maar liefst 9 maanden!

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Voorjaarsaanbieding: Pycnogenol® 100, 90 capsules: nu 2 + 1 gratis. Dat zijn genoeg capsules voor maar liefst 9 maanden!

Beschrijving

Pycnogenol 90 capsules à 100mg: nu 2 + 1 gratis

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 161,90
OF

Details

De verpakking van 90 vegacapsules is genoeg voor 3 maanden bij een dosering van 1 capsule per dag. Maar nu krijgt u 3 verpakkingen voor de prijs van 2 en dat zijn voldoende capsules voor maar liefst 9 maanden! Maar wellicht wilt u uw familie of vrienden laten profiteren van deze super aanbieding want wat is leuker dan een gezond cadeau te ontvangen? Details: VitaFarma heeft het voorjaar al vroeg in het hoofd: 2 + 1 gratis. Dat betekent 3 containers à 90 capsules (= 270 capsules) voor € 161,90 Samenstelling: 1 vegacapsule Pycnogenol®100 bevat 100 mg Pycnogenol® (gestandaardiseerd extract van de Franse maritieme pijnboom). Overige ingrediënten: microcristallijne cellulose(vulmiddel), silicium anhydride, magnesiumstearaat (anti-klontering). Pycnogenol®100 is volledig plantaardig: het is het pure, tot poeder verwerkte extract van de pijnboomschors, zonder verdere toevoegingen. De grondstof voor de omhullende capsules is volledig plantaardig waardoor het ook geschikt is voor veganisten. Bij uitstek geschikt voor mensen die absoluut géén dierlijke materialen tot zich willen nemen uit angst voor besmetting. Pycnogenol® bevat geen suiker, gluten of pindaresiduen. Pycnogenol®100 is een krachtige anti-oxidant en wordt aanbevolen te gebruiken bij overmatige blootstelling aan vrije radicalen. Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade. Doseeradvies: 1 à 2 vegacapsules per dag Bij 1 capsule per dag is de verpakking à 90 vegacapsules genoeg voor 3 maanden. Let op: nu is tijdelijk de 3e verpakking gratis. En dan heeft u meteen genoeg Pycnogenol®100 voor 9 maanden! Bewaren: Droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Tenminste houdbaar tot: 28 november 2021